menu
Word Lid
Vlaams Belang wissel in de Zandhovense gemeente- en OCMW-raad

Beste leden en sympathisanten van Vlaams Belang Zandhoven,

Vooreerst wenst het bestuur van “Uw Zandhovens Belang”, ondanks de vele coronaperikelen, u allen en familie en vrienden een veilig nieuw jaar 2022 met vooral een goede gezondheid en veel vriendschap, liefde en geluk !

Hierbij delen wij u tevens mede dat Mieke De Moor haar ontslag heeft aangeboden als gemeente- en OCMW-raadslid te Zandhoven.

Begin 2019 had zij immers de wens uitgedrukt om halverwege deze legislatuur haar mandaat te kunnen neerleggen en te worden opgevolgd.
Mieke zetelde van 2007 tot en met 2012 en van 2019 tot en met 2021.
Wij wensen haar hiervoor dan ook van harte te danken !
Door haar ontslag zal zij nu meer tijd kunnen besteden aan haar drie kleinkinderen alsook aan haar kookhobby aan het Piva-instituut.
Als secretaris blijft zij echter verder actief in ons bestuur, alsook als bibliotheekraadslid.

Zij zal in de gemeente- en OCMW-raad worden opgevolgd door Johan Vanslambrouck die als accountant ook reeds voor ons zetelt als AGB-raadslid. Johan was 25 jaar voorzitter van Voorpost en 6 jaar voorzitter van IJzerwake en heeft dus voldoende bewezen om ons ook perfect te vertegenwoordigen in de Zandhovense gemeenteraad, waarin hij trouwens al van 2008 tot en met 2012 heeft gezeteld.


Heb je misschien een probleem of vragen, of kriebelt het om ook actief te worden, dan mag je steeds contact opnemen met één van onze bestuursleden.
En uiteraard ben je ook steeds welkom en zou het ons plezieren dat je eens zou langskomen op ons secretariaat, Langestraat 207.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Vlaams Belang Zandhoven,

Paul Stulens - Mieke De Moor - Johan Vanslambrouck - Herman Van den Bergh - Sven Thys - Dirk Bekaert - Patrick Ven - Aaron Bobon - William Fransen


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF